BLEACH Rebirth of Souls Torrent Oyun Full İndir
BLEACH Ruhların Yeniden Doğuşu Torrent İndir
Sunulan kahramanların her biri benzersiz yeteneklere ve becerilere sahip olacak. Sizin için doğru olanı bulmak için olasılıklara bir göz atın. Kendi yolunuzu bulmak, sürekli savaşlar, çeviklik ve cesaret – hayranların bu seriye bayılmalarının sadece küçük bir kısmı. Herhangi bir rakibi alt edin! Her kılıç darbesi durumu lehinize çevirebilir veya tamamen tersine çevirebilir. En zor anlarda, oyuncu tam olarak yararlanmaya değer, benzeri görülmemiş bir güç kazanabilecektir. Oyunda ilerledikçe, savaş sırasında yeni kılıçlara ve yeteneklere erişmek mümkün. Böylece yenilgi sizin elinizde olabilir.
Oynanış
Yazarların rakipsiz görsel efektler, destansı savaşlar ve diğer ilginç özelliklerle hayranlarını memnun ettiği dünyaca ünlü animenin nostaljik atmosferine kendinizi tamamen kaptırabilirsiniz. Her savaş benzersiz olacak, herhangi bir eylem sonuca karar verebilir. Yolunuzda zaten tanıdık karakterler ve yeni kahramanlarla tanışacaksınız. Bu yüzden becerilerini, dövüş stillerini incelemek çok daha ilginç olacak. Tekrar oynanabilirlik standartların dışında, bu yüzden acele edin ve projeye katılın!
Özellikler
– Solo Seferler;
– Çok oyunculu savaşlar;
– Diğer heyecan verici modlar;
– Her savaş kahramanınızı güçlendirebilir, becerileri artırmaya yardımcı olabilir, gelişmiş ekipman bulabilir;
– Detaylı mekanlar, karakterler;
– Yeni anlatılan hikaye;
– Efsanevi maceralar, kendi hikayenizi yazma şansı.
Kurulum:
1. Klasörü herhangi bir yere indirin (oyunun bulunduğu klasörün yolunun Kiril alfabesi olmadığı ana şey).
2. Çalıştırın ve oynayın!
Eklentiler:
Metni Göster / Gizle
– Ichibe Hyosube
– Ichigo Kurosaki (Bin Yıllık Kan Savaşı Yayı)
– Retsu Unohana
– Bin Yıllık Kan Savaşı Toshiro Hitsugaya & Yoruichi Shihoin Kostüm Seti
– Bin Yıllık Kan Savaşı Kostüm Seti
– Ruhların Yeniden Doğuşu Kostüm Seti
– İki Tip Ruh Kristali Seti 1
– İki Tip Ruh Kristali Seti 2
– İki Tip Ruh Kristali Seti 3
– Sezon Kartı
Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i7-9700K
RAM: 16 GB RAM
Ekran kartı: Nvidia RTX 2070
Disk alanı: 75 GB
Bu sayfada BLEACH Rebirth of Souls oyununu torrent üzerinden PC’nize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Oyunu torrent indirmek için buraya tıklayın
BLEACH Ruhların Yeniden Doğuşu Torrent Oyun İndir