Coffee Bar Simulator Torrent Oyun Full İndir
Coffee Bar Simulator Torrent İndir
Kahve Barı Yönetimi ve Süreçleri
Oyunun kalbi kahve dükkanınızla ilgilenmektir: malzeme satın almaktan farklı tercihleri ve kişilikleri olan müşterilere hizmet vermeye kadar. Doğru içeceklerin nasıl yapılacağını öğrenmek sadece başlangıçtır, çünkü kahve çekirdeklerinin kalitesine dikkat etmek, ürün yelpazesini güncellemek, dekoru seçmek ve kahve dükkanınızı daha da çekici hale getirmek için menüyü genişletmek de önemlidir. Hiçbir gün aynı değildir: müşteri akışı, mevsimsel siparişler ve beklenmedik talepler işleri ilginç tutmanıza ve zamanınızı akıllıca planlamanıza yardımcı olur. Her eylemin işletmenin başarısı üzerinde bir etkisi vardır ve adım adım kahve dükkanınızın rahat bir köşeden toplantılar, sohbetler ve sıcak anılar için bir merkeze dönüştüğünü görürsünüz.
Atmosfer ve duygular
Projenin en güçlü yanlarından biri, kahve makinesinin seslerinin, hoş fon müziğinin ve ziyaretçilerin sohbetlerinin yaşayan, nefes alan bir alan hissi yarattığı gerçek bir kafenin ruh halini aktarabilmesidir. Karakterler canlı görünüyor: biri bir fincan latte ile işe koşuyor, biri bir sohbete dalıyor ve biri güne bir gülümsemeyle başlamak için yanınıza geliyor. Onlarla etkileşime geçmek, dünyanın dokusuna derinlik ve çeşitlilik katan yeni hikayeler, komik anlar ve hafif yürekli zorluklar getiriyor. Acele etmeye veya kritik hatalar için endişelenmeye gerek yok – burada önemli olan küçük şeylere gösterilen özen, ayrıntılara gösterilen dikkat ve her anın tadını çıkarma becerisidir. Sonuç olarak, karşınızda sadece bir iş simülatörü değil, soğuk bir sabahta en sevdiğiniz fincan kahve gibi içinizi ısıtan canlı, rahat bir deneyim var.
Kurulum:
1. Arşivi açın (asıl önemli olan oyunun bulunduğu klasörün yolunun Kiril alfabesi ile olmamasıdır).
2. Oyunu çalıştırın.
Sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i3
RAM: 8 GB RAM
Ekran kartı: Nvidia GTX 960
Disk alanı: 400 MB
Bu sayfada Coffee Bar Simulator oyununu torrent üzerinden PC’nize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Oyunu torrent indirmek için buraya tıklayın
Coffee Bar Simulator Torrent Oyun İndir