Nitroglycerine

Yetkili Bi Abi

Administrator
Yönetici

Nitrogliserin Torrent Oyun Full İndir​

Nitroglycerine

Nitrogliserin Torrent İndir

Dinamik ve Mekanik
Oyunun kalbi, yörüngeyi, saldırı anını ve kaçmayı hesaplama yeteneğinin başarının anahtarı haline geldiği savaş sistemiyle sorunsuz bir şekilde iç içe geçmiş platform unsurlarıdır. Oyuncu sadece seviyelerde ilerlemekle kalmamalı, aynı zamanda çevreyi kendi avantajına kullanmalı, mermilerden kaçmalı, boşluklardan atlamalı ve her biri kendine özgü bir zorluk sunan çeşitli rakiplerle savaşmalıdır. Kontroller duyarlı ve sezgiseldir, mekaniklerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmanıza izin verirken, seviyelerin kademeli zorluğu bir ilerleme ve kişisel gelişim duygusu yaratır. Nitroglycerine hataları affetmez, ancak zaferleri bu kadar tatlı yapan da budur: Zor bir bölümü her geçtiğinizde veya bir patron düşmanı yendiğinizde, gerçek bir zafer duygusu vardır.

Atmosfer ve duygusal yoğunluk
Proje, gerilim ve keyfi ustalıkla dengeleyerek, zorluklara rağmen ilerlemek istemenizi sağlayan bir atmosfer yaratıyor. Müzik doğru hızı korumaya yardımcı oluyor – enerjik ve ritmik, sanki oyuncuyu durmaması ve yoluna devam etmesi için cesaretlendiriyor. Ses efektleri, her patlamanın ve her çarpışmanın tüm vücudunuzla hissedilebildiği bir dünyada olma hissini artırıyor. Nitroglycerine sadece bir platform aksiyon oyunu değil, ardında adrenalin patlaması, rekorlarınızı kırmak ve biraz daha ileri gitmek için tekrar tekrar adım adım ilerleme isteği bırakan bir deneyim. Beceri seviyeniz ne olursa olsun, her zaman kalbinizin daha hızlı atmasını sağlayacak ve size unutulmaz duygular yaşatacak yeni bir zorluk olacaktır.

Kurulum:
1. Arşivi açın (oyunun bulunduğu klasöre giden yolun Kiril alfabesi ile yazılmamış olması önemlidir).
2. Oyunu çalıştırın.

Sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5-8400
RAM: 8 GB RAM
Ekran kartı: Nvidia RTX 2060
Disk alanı: 1,2 GB

Bu sayfada Nitroglycerine oyununu torrent üzerinden PC’nize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

nitroglycerine-torrent-oyun-indir.jpg
nitroglycerine-torrent-oyun-indir-1.jpg

Oyunu torrent indirmek için buraya tıklayın

Nitrogliserin Torrent Oyun İndir

• Geri
    Yukarı